Hirdetéseink – Húsvét III. vasárnapja

2024.04.14.

  1. Április 16-án, kedden 18 órakor Imaóra lesz a Mindszenty Iskola Aulájában, amelyen az elsőáldozásra készülő gyermekek is közreműködnek. Mindenkit szeretettel várunk!
  2. Menedék – a hétköznapokban is” címmel szentségimádás, dicsőítés lesz a Belvárosi templomban, április 18-án, csütörtökön az igeliturgia után 19.30-20.30-ig. Mindenkit szeretettel várunk!
  3. Április 19-én, pénteken húsvéti locsolóbált tartunk a Mindszenty Iskolában. Részletek elolvashatóak a plakáton! Kérjük, hogy a részvételi szándékot jelezzék a sekrestyében, az irodában ügyeleti időben, vagy a plébánia e-mail címén. Mindenkit szeretettel várunk!
  4. Az Esztergomi Hittudományi Főiskola felvételt hirdet a 2024/2025-ös tanévre „katekéta-lelkipásztori munkatárs” alapszakos, levelező rendszerű, 3 éves képzésére. Szeretettel várják mindazokat, akik elhivatottságot éreznek hitoktatói, lelkipásztori munkatársi tevékenységre, amellyel támogathatják a lelkipásztorok szolgálatát. A jelentkezés határideje 2024. május 22., melyet kizárólag online, elektronikus formában az Esztergomi Hittudományi Főiskola eszhf.hu című honlapján, a FELVÉTELI menüpontban lehet benyújtani.

Szent Anna templomban:

  • A hétköznapi szentmiséket az iskola kápolnájában tartjuk.

A Szent Péter és Pál templomban:

  • A hétköznapi szentmiséket a téli kápolnában tartjuk.