Hirdetéseink – Szent István király, Magyarország fővédőszentje

Szent István király,
Magyarország fővédőszentje
2023. augusztus 20.

Adategyeztetés a Belvárosi templom kriptájában lévő sírokkal kapcsolatban

  1. Adategyeztetésre várjuk mindazokat a testvéreket, akiknek a Belvárosi templom kriptájában van megváltott sírhelyük, de erről megállapodásuk, szerződésük nincsen. Részletek IDE KATTINTVA.
  2. Augusztus 26-án, szombaton Nyáresti kórusmuzsika címmel rövid koncertet ad a Kerektemplomban a budapesti Erkel Ferenc vegyeskar, a 18 órai szentmise után. Az esemény plakátja megtekinthető IDE KATTINTVA.. A belépés díjtalan, mindenkit szeretettel hívunk és várunk!
  3. Megjelent egyházközségi újságunk, az Élő Sziget augusztusi száma, elvihető az újságos asztalról, vagy letölthető IDE KATTINTVA.

A Szent Anna templomban:

  • Augusztus 24-én, csütörtökön a Kerektemplomban a szentmise elmarad!
  • Augusztus 25-én, pénteken lesz a Kerektemplom szentségimádási napja, amikor is délután 16 órától lehet majd imádkozni a Szentségi Jézus jelenlétében, egészen a 18 órai szentmise kezdetéig, amelyet egyházközségünkért mutatunk be!

A Szent Péter és Pál templomban:

  • Mivel az orgona javítására kitett persely összetört, új perselyt most nem helyezünk ki, azonban a gyűjtést továbbra is folytatjuk, az adományokat a sekrestyében lehet átadni a szentmisék előtt-után, vagy akár a plébánia irodájában is, ügyeleti időben. Mindenki adományát Isten fizesse meg.