Hirdetéseink – Évközi XXI. vasárnap

Adategyeztetés a Belvárosi templom kriptájában lévő sírokkal kapcsolatban>>

  1. Szeptember 3-án, vasárnap 15 órakor keresztút lesz a Kálvárián. Találkozó a Jó Pásztor kápolna alatti első stációnál. Mindenkit szeretettel várunk!
  2. Szeptembertől ismét lesznek 11 órai szentmisék a Kerektemplomban.
  3. Már előre hirdetjük, hogy szeptember 4-én, hétfőn lesz a Rozália kápolna búcsúi szentmiséje, 17 órakor. Ezen a napon templomainkban nem lesz szentmise!
  4. Szeptemberben elkezdődnek az elsőáldozási és bérmálkozási felkészítők is. Jelentkezni szeptember 1-től lehet a plébánia honlapján.

A Szent Anna templomban:

  • Szeptember 1-je, elsőpéntek. Ezen a napon 16 órától lehet majd imádkozni a Szentségi Jézus jelenlétében egészen a 18 órai szentmise kezdetéig.
  • Szeptember 2-án, szombaton 17 órától Mária imádság lesz a Kerektemplomban. Mindenkit szeretettel várunk!
  • Szeptember 3-án, vasárnap 11 órai szentmise „Szent Anna könnyei” szentmise lesz, amelyre az imaszándékokat a kitett gyűjtőládába lehet bedobni.

A Szent Péter és Pál templomban:

  • Mivel az orgona javítására kitett persely összetört, új perselyt most nem helyezünk ki, azonban a gyűjtést továbbra is folytatjuk, az adományokat a sekrestyében lehet átadni a szentmisék előtt-után, vagy akár a plébánia irodájában is, ügyeleti időben. Mindenki adományát Isten fizesse meg.