Hirdetéseink – Évközi XIX. vasárnap

Évközi XIX. vasárnap
2023. augusztus 13.

Adategyeztetés a Belvárosi templom kriptájában lévő sírokkal kapcsolatban

  1. Adategyeztetésre várjuk mindazokat a testvéreket, akiknek a Belvárosi templom kriptájában van megváltott sírhelyük, de erről megállapodásuk, szerződésük nincsen. Részletek IDE KATTINTVA.
  2. Augusztus 15-én, kedden lesz Szűz Mária mennybevételének, vagyis Nagyboldogasszony ünnepén a Kerektemplomban 18 órakor, a Belvárosi templomban pedig 19 órakor lesz ünnepélyes szentmise. Ne felejtsük el, hogy ez a nap parancsolt ünnep, tehát kötelező szentmisén részt venni.
  3. Augusztusi imaórán kivételesen szerdán lesz, augusztus 16-án, 18 órakor a Rudnay téri plébánia udvarán! Mindenkit szeretettel várunk!
  4. Augusztus 20-án, vasárnap, Szent István király ünnepén az ünnepélyes kenyérszentelés a Belvárosi templomban a fél 11-es, a Kerektemplomban az esti 18 órai szentmise keretében lesz.

A Szent Anna templomban:

  • Augusztus 17-én, csütörtökön a 18 órai szentmisét +Paskai László bíboros atyáért mutatjuk be!
  • Július és augusztus hónapban nincs vasárnaponként 11 órai szentmise a Kerektemplomban!

A Szent Péter és Pál templomban:

  • Mivel az orgona javítására kitett persely összetört, új perselyt most nem helyezünk ki, azonban a gyűjtést továbbra is folytatjuk, az adományokat a sekrestyében lehet átadni a szentmisék előtt-után, vagy akár a plébánia irodájában is, ügyeleti időben. Mindenki adományát Isten fizesse meg.