Hirdetéseink – Évközi IV. vasárnap

2024.01.28.

  1. „Menedék – a hétköznapokban is” címmel szentségimádás, dicsőítés lesz a Belvárosi templomban, február 1-jén, csütörtökön az igeliturgia után 19.30-20.30-ig. Mindenkit szeretettel várunk!
  2. Február 2-án, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén, pénteken a Kerektemplomban 18 órakor, a Belvárosi templomban pedig 19 órakor kezdődik majd az ünnepélyes gyertyaszenteléssel egybekötött szentmise. Kérjük, hogy gyertyát mindenki hozzon magával!
  3. Február 3-án, szombaton 17 órakor Mária imádság lesz a Kerektemplomban. Mindenkit szeretettel várunk!
  4. Február 4-én, vasárnap 15 órakor keresztutat imádkozunk a Kálvárián. Találkozó a Jó Pásztor kápolna alatti első stációnál!
  5. Február 3-án és 4-én, szombaton és vasárnap minden szentmise után Balázs-áldás lesz.
  6. Már előre hirdetjük, hogy nagyböjt kezdetén egy szép koncertre hívjuk a kedves testvéreket. Február 17-én, szombaton 16 órakor Mészáros János Elek magánénekes lesz a vendégünk a Kerektemplomban. Műsorát hazafias dalok és versek alkotják. Részletek a plakátunkon olvashatóak, ide kattintva. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

Szent Anna templomban:

  • Január 30-án, kedden a reggeli szentmise elmarad, mivel ezen a napon 17 órakor gyászmise keretében búcsúzunk +Ányistik Lajos bácsitól, egyházközségünk egykori oszlopos tagjától!
  • Február 1-jén, csütörtökön 17.30-kor tartja a Rózsafüzér-társulat a titokcseréjét az iskola kápolnájában.
  • Február 2-án, elsőpénteken 16-18 óráig lesz Szentségimádás a Mindszenty Iskola kápolnájában. Mindenkit szeretettel várunk!
  • Február 3-án, szombaton 15.20-tól Nyugdíjas közösségi alkalom lesz a plébánián. Minden tagot szeretettel várunk!

A Szent Péter és Pál templomban:

  • A hétköznapi szentmiséket és az igeliturgiát a téli kápolnában tartjuk.