HIRDETÉSEINK – Húsvét II. vasárnapja

2024.04.07.

  1. Április 7-én, most vasárnap 15 órakor szeretettel hívunk és várunk mindenkit keresztúti imádságra a Belvárosi Kálváriára. Találkozó a Jó Pásztor kápolna alatti első stációnál.
  2. Április 8-án, hétfőn, Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén 17 órakor indul hagyományos zarándoklatunk a Bakócz kápolnába, majd 18 órakor ünnepélyes szentmise lesz a Bazilikában, amelynek keretében idén is megtartjuk a lelki örökbefogadás szertartását. Mindenkit szeretettel várunk! Ezen a napon templomainkban nem lesz szentmise!
  3. Április 13-án, szombaton szentségimádás lesz, 13-22 óráig, kivétel a szentmise alatt, a Belvárosi templom téli kápolnájában! Délután 3-tól 4-ig a beteglátogatók vezetik az imádságot, 4 órától gyerekszentségimádás lesz, 21 órától pedig dicsőítés keretében imádjuk az Úr Jézust! Szeretettel várunk mindenkit!
  4. Április 19-én húsvéti locsolóbált tartunk a Mindszenty Iskolában. Részletek elolvashatóak a plakáton! Részvételi szándékot lehet jelezni a sekrestyében, az irodában ügyeleti időben, vagy a plébánia e-mail címén.

Szent Anna templomban:

  • A hétköznapi szentmiséket az iskola kápolnájában tartjuk.
  • Április 13-án, szombaton 15 órakor Nyugdíjas közösségi alkalom lesz a plébánián. Minden tagot szeretettel várunk!

A Szent Péter és Pál templomban:

  • A hétköznapi szentmiséket a téli kápolnában tartjuk.